Розділ Суспільство

Трьом жителькам Шепетівщини вручили посвідчення «Мати-героїня»

Автор shbiblio.ucoz.ua 05 лютого 2016, 19:39
Нещодавно Указом Президента України за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного розвитку присвоєно почесне звання «Мати-героїня» Шикерук Наталії Едуардівні - матері семи дітей (с.Плесна), Заблоцькій Валентині Мечиславівні - матері семи дітей (с.Червоний Цвіт) та Роговській Антоніні Едвартівні - матері семи дітей (с.Червоний Цвіт).
Унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України є багатодітні родини. Це особливі сім’ї, бо дітям змалечку прищеплюють людяність, любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції. Відома істина стверджує, що недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті. А щасливі діти ростуть лише в дружній родині й під опікою щасливих батьків.

З метою вшанування, вручення посвідчень і нагрудних знаків матерям-героїням, 4 лютого 2016 року заступник голови райдержадміністрації Наталія Собчук відвідала села Плесну та Червоний Цвіт Шепетівського району Цього ж дня у сільському клубі села Червоний Цвіт відбулось справжнє святкове дійство, яке створили аматори художньої самодіяльності під керівництвом Андрія Сідлецького. У своєму виступі Наталія Собчук наголосила, що бути матір’ю нелегко, тим більше, коли в тебе п’ятеро і більше дітей. Звання є державним визнанням материнської самовідданості, наполегливої і кропіткої праці та любові, які вони вкладають у виховання своїх дітей, не шкодуючи здоров’я, часу, недоспаних ночей та переживань. «Сьогодні я удостоєна честі вручити Вам від імені держави посвідчення «Мати-героїня».

Нагороджені висловили щирі слова подяки Президентові України та керівництву району за визнання та привітання.
0
репостів
0
репостів