Розділ Суспільство

Відбувся круглий стіл з питань децентралізації

Автор 04 лютого 2016, 21:50
4 лютого у малому залі виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбувся круглий стіл в рамках проекту: «Реформування місцевого самоврядування через залучення активних громадян!». Про це повідомили в прес-службі Шепетівської міської ради.
Головним організатором заходу виступив Хмельницький обласний осередок ВГО «Комітет виборців України».

Захід пройшов за сприяння міського голови міста Шепетівка Михайла Полодюка за участю керівництва районної ради, депутатів місцевих та сільських рад, сільських голів, очільників громадських організацій міста та району і представників ЗМІ.

Метою зустрічі стало обговорення ходу децентралізації між представниками громадськості, науковцями, органами державної влади та місцевого самоврядування.

Присутні обговорили стан децентралізації у Хмельницькій області загалом та хід останньої на рівні міста та району. Було зауважено, що зараз триває лише перший етап передачі повноважень та ресурсів на місця, саме тому є унікальна нагода, аби самі територіальні громади приймали активні рішення, вирішували, які саме населені пункти повинні об'єднуватись та у якій формі.

Усі делегати висловили свої ідеї та заслухали перспективні плани розвитку населених пунктів, яким пропонується проводити об'єднання.
0
репостів
0
репостів