Розділ Суспільство

У Шепетівській виправній колонії реєструють навіть шлюби

Автор 03 жовтня 2015, 00:15
Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Хмельницькій області.
Досвід переконує, що коли у засудженого є сім'я, поводить він себе зовсім інакше, прагнучи якнайшвидше вийти на волю. А наречені кажуть - готові чекати...

Як ось цього разу. 40-річна Альона зізнається, що одразу відчула, що це її чоловік. Жінку навіть не бентежить, що він сидить за вбивство.

32-річний Олексій за гратами уже кілька років - його засудили з вбивство. А познайомилися вони з жінкою випадково. У неї у цій же колонії сидить брат, вона його провідувала. Там і припав до душі високий, худорлявий брюнет. Каже, кохання з першого погляду. Півроку листувалися, кілька разів зустрічалися, а тоді вирішили одружитися.

Весілля відіграли кілька днів тому. І не зовсім весіллям - так, розписалися, і провели кілька годин у кімнаті для побачень. Без білої сукні та шампанського. Однак, очевидно, для них це не головне.

Хоч і її обранець засуджений за вбивство, проте Альона каже, що людина може оступитися у житті, головне, покаятися і захотіти змінитися.

Олексію відбувати покарання ще 3 роки і 8 місяців. Його молода дружина запевняє, вірно чекатиме чоловіка вдома і возитиме передачі у в'язницю.
0
репостів
0
репостів