Розділ Суспільство

Рятувальники проводять пожежно-профілактичні відпрацювання серед шепетівчан

Автор 21 травня 2015, 13:52
З початку цього року на території міста Шепетівка та Шепетівського району сталося 40 пожеж, що майже на 12 пожеж  більше, ніж за аналогічний період 2014 року. Переважна більшість пожеж реєструється в житловому секторі сільських населених пунктів.
Щоб запобігти виникненню пожеж та їх трагічних наслідків, покращити стан протипожежного захисту житлового фонду та навчити населення елементарним правилам пожежної безпеки, співробітники  Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області проводять відпрацювання населених пунктів.

Так, 19 травня співробітниками ДСНС спільно із представниками сільських рад відвідали в селах Вовківці, Ленківці та Хролин житлові будинки, де проживають одинокі люди похилого віку, багатодітні сім’ї, неблагонадійні громадяни та особи, які перебувають на обліку соціального захисту. Рятувальники нагадали як дорослим, так і дітям про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню, газового обладнання та електроприладів. Навели приклади останніх пожеж та причин їх виникнення. Окремо була звернута увага на суворе дотримання правил пожежної безпеки при спалюванні сухостою і залишків рослинності на відкритій місцевості.

Під час рейду громадянам було вручено листівки, плакати та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки.
0
репостів
0
репостів