Розділ Суспільство

Колишнього начальника шепетівського відділення ДАІ зловили п'яного за кермом

Автор 20 лютого 2015, 21:23
18 лютого ми писали про те як родичі учасників бойових дій під Дебальцеве перекрили рух дорогою державного значення "Городище-Рівне-Старокостянтинів". На ранок наступного дня, блокування було зняте, тому що всі наші бійці вишли з оточення, але блокування все одно не пройшло даремно.
Пізньої ночі середи до мітингувальників під'їхало авто, звідки пролунала відбірна лайка, водій явно був не в захваті через заблоковану дорогу додому, але те що сталось далі не міг передбачити ніхто.

Водій спробував вийти з авто, але натомість він з нього практично вивалився, бо був абсолютно п'яний. Ще більшим здивування присутніх було через те, що у ньому признали колишнього начальника шепетівського відділення ДАІ - Щура Андрія Анатолійовича. 

Пан Андрій зрозумівши, що втрапив у халепу, спробував втекти з місця подій, але мітингарі його затримали і наполегливо попросили присутніх працівників ДАІ оформити відповідний протокол та відвезти їхнього колишнього шефа в лікарню, щоб засвідчити стан його сп'яніння.

Андрій Анатолійович почав ламати комедію: то він не був за рулем, то його таксі привезло, то він просто прийшов собаку вигуляти...Фантазія колишнього правоохоронця була безмежною, та наявність відеозапису й більше двох десятків свідків, не дала великого поля для маневру. Тому Щуру А.А. довелось скоритись і поїхати до лікарні.

Громада міста і наш сайт прискіпливо буде слідкувати за ходом справи, колишній посадовець, який наражав інших учасників руху на небезпеку, має понести відповідальність.
Останнє редагування 20 лютого 2015, 22:19

Відео

0
репостів
0
репостів