Розділ Суспільство

Чергові фейкові соцопитування

Автор 21 жовтня 2014, 01:00
Лише вчора ми написали про публікацію прес-службою Славутської організації ВО «Свобода» дослідженнь неіснуючої соціологічної групи, як технологію фейкових соцопитувань підхопив інший кандидат по 190-му мажоритарному округу.
На цей раз на офіційній сторінці кандидата Романа Мацоли, який балотується від Блоку Петра Порошенка, з'явились ніби результати соцопитувань, за якими він з 46.3% впевнено перемагає всіх своїх опонентів. Жодної інформації про назву соціологічної служби, вибірку респондентів та похибку наведено не було. Великою несподіванкою було побачити на другому місці Зелінського Андрія Леонідовича, адже навіть на нашому сайті за нього проголосувала лише одна людина.

Настільки далекі від реальності результати, свідчать про те, що ми вчергове маємо справу з фейковими соцопитуваннями. Для чого кандидадати у народні депутати користуютсья подібними маніпуляціями залишається загадкою, очевидно в штабах кандидатів не розуміють, що подібні витівки скоріше грають проти їх кандидата, аніж за.
Останнє редагування 21 жовтня 2014, 01:34
0
репостів
0
репостів