Розділ Суспільство

Формування нового складу Громадської ради

Автор 18 квітня 2014, 02:02
Розвиток громадянського суспільства передбачає залучення громадян до управління державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів влади та органів місцевого самоврядування, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики та вирішення питань місцевого значення. Саме із цією метою при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради розпочато процес створення Громадської ради, а сьогодні відбулось засідання ініціативної групи з підготовки її установчих зборів.
Представники ініціативної групи розглянули та проаналізували документи, отримані від інститутів громадянського суспільства, затвердили список учасників установчих зборів з формування нового складу Громадської ради у складі 26 делегованих представників від об’єднань громадян та обговорили пропозиції до порядку денного установчих зборів та першого засідання.

Установчі збори з формування нового складу Громадської ради відбудуться 23 квітня о 10 годині у малому залі виконавчого комітету міської ради.
0
репостів
0
репостів