Четвер, 03 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка

У м. Шепетівці склалася неблагополучна епізоотична ситуація зі сказу. На одній із вулиць Пліщинського масиву 25 квітня було зареєстровано випадок захворювання на сказ кота. На сьогоднішні день діагноз «сказ» підтверджено лабораторно.

33-річний житель обласного центру, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, переховувався на одному із дачних масивів у Кам’янець-Подільському районі.

Вогнеборці Хмельниччини визначали кращих на Чемпіонаті області з футзалу
Розділ Спорт

3 травня на базі тренувального центру Головного управління Національної поліції в м. Хмельницькому в рамках Динаміади-2018 відбувся фінал Чемпіонату області з футзалу серед пожежно-рятувальних підрозділів. За призові місця у фіналі змагалися команди з міст Хмельницький і Нетішин, а також Волочиського, Красилівського, Чемеровецького та Шепетівського районів.

За останній час в Україні особливо активно поширюється волонтерський рух. Роль волонтерів є надзвичайно важливою у багатьох неприбуткових організаціях, причому сьогодні вже значна кількість волонтерів займається соціальною роботою як у недержавних, так і в державних організаціях. Гарний приклад для наслідування показують студенти 3 курсу Шепетівського коледжу ПДАТУ Влада Орлова та Альона Масник, волонтери районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді.

У Шепетівці відлунав Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Золоте коло»
Розділ Культура

Серед квітучих садів та буйної зелені шепетівської весни 30 квітня – 1 травня 2018 року віддзвенів, відшумів веселими посмішками юних любителів танцю Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Золоте коло». Історія «Золотого кола», започаткованого Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва, бере свій початок з далекого 2004 року і вже вп’яте поспіль проходить у гостинному і щедрому місті Шепетівка.

Перед Шепетівським міськрайонним суд ом постане мешканець одного із сіл Житомирської області, котрий, за версією слідства, 4 лютого цього року скоїв автокатастрофу зі смертельними наслідками. У результаті ДТП загинула молода жінка. Трагедія сталася між селами Мокіївці й Вовківці Шепетівського району.

Садівникам за несанкціонований відбір води загрожує штраф у 12280 грн
Розділ Бізнес

Останнім часом працівниками шепетівського водоканалу було проведенно огляд водопровідних мереж мікрорайону "Старокостянтинівське шосе" та "Верховина". В ході заходу виявлено, що мешканці вказаних мікрорайонів потерпають від перебоїв у постачанні води в період з 17.00 до 21.00, і причиною таких незручностей в години-пік є несанкціоноване, безоблікове використання води жителями для поливів своїх присадибних ділянок.

0
репостів
0
репостів