Вівторок, 15 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Танець – це життя, це справжні почуття і хвилюючі емоції, які  відчули учасники та глядачі обласного огляду-конкурсу хореографічних колективів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Розмай-2018». Відбувся огляд-конкурс 14 травня 2018 року у Хмельницькій обласній філармонії.

Близько 100 грам пластиду мешканець Шепетівки зберігав у себе в будинку під диваном. Правоохоронці вилучили вибухонебезпечну речовину і направили її на експертизу.

Шепетівчани вдало стартували у обласних змаганнях із пожежно-прикладного спорту
Розділ Спорт

15 травня на спортивному комплексі Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області стартував Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту. 160 рятувальників з усіх районів Хмельницької області протягом 2 днів змагатимуться за першість у 5 дисциплінах: подолання 100-метрової смуги перешкод, підйом штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі, підйом висувною драбиною у вікно 3-го поверху навчальної вежі, пожежна естафеті та бойове розгортання. 

Відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних
Розділ Культура

"Про безпеку пам'ятай, цінуй життя - в біду не потрапляй!", - стверджували юні учасники зональних змагань Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, що відбувся 15 травня у м. Шепетівка. Свої знання правил безпечної життєдіяльності, готовність стати на заваді надзвичайним ситуаціям доводили команди юних рятівників з Полонського, Шепетівського, Славутського, Ізяславського, Теофіпольського, Білогірського районів та м. Нетішин.

Сьогодні, 15 травня 2018 року, вироком Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області визнано винним громадянина Н. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України – відкрите викрадення чужого майна (грабіж) та призначено покарання у виді 1 року позбавлення волі. Відповідно до ст. 75 КК України Н. звільнено від відбування призначеного основного покарання з іспитовим строком тривалістю 1 (один) рік.

Шепетівчани змагались на Чемпіонаті України з бойового самбо
Розділ Спорт

11-13 травня 2018 року у м. Києві у спортивно-розважальному комплексі «Рестоград-Імперія» пройшов чемпіонат України з бойового самбо серед чоловіків та юніорів. Організатори змагань виступила Федерація бойового самбо України за підтримки Міністерства молоді і спорту України. У змаганнях взяли участь 177 спортсменів з 16 областей України.

0
репостів
0
репостів