Четвер, 14 вересня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Ми пам'ятаємо його як дворазового Чемпіона світу з бойового самбо серед професіоналів, майстра спорту міжнародного класу з бойового самбо та Заслуженого тренера України, людину, відому на всю Хмельницьку область. Зараз же, для українців, у світлі останніх подій, він запам'ятається першим заступником міського голови в Ірпінській Міській Раді, який погруз у корупціних скандалах.

Сьогодні оперуповноажені Шепетівськьго відділу поліції в рамках кримінального провадження, в ході оперативної закупки, задокументували злочинну діяльність 26 річного місцевого жителя, який займався збутом особливо небезпечних наркотичних засобів. Про це повідомив на своїй сторінці начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

Школа — поза законом?
Розділ Освіта
14 вересня 2017, 15:49

Школа — поза законом?

У селі Корчик Шепетівського району Хмельницької області 26 років (!) будують школу, а учні та вчителі тісняться в аварійному приміщенні, яке кожної миті може обвалитися! Читаю щойно прийнятий закон про освіту і плачу. В Україні кожен має право на якісну та доступну освіту, незалежно від місця проживання... Освіта є державним пріоритетом, що забезпечує інноваційний, соціально- економічний і культурний розвиток суспільства... Фінансування освіти є інвестицією в людський потенціал. Засадами державної політики є людиноцентризм... А перед очима — халупи Корчицької школи І-ІІІ ступенів, обвислі стелі на підпорах, перекошені стіни, потріскані груби, туалет на вулиці. Декорації 17 століття. Привезіть сюди, у глибинку, педантичного європейця, на догоду якому виписували новий закон, хай отримає враження... А українські діти і вчителі — терплять. Доки, панове чиновники?

14 вересня 2017 року напередодні Дня працівника лісового господарства у шепетівській школі-гімназії в рамках реалізації проекту «Майбутнє лісу в твоїх руках» відбулося урочисте відкриття шкільного лісництва «Forest». Про це повідомили на сайті освітнього закладу.

Завершився другий тур осіннього сезону чемпіонату міста з футболу 8х8
Розділ Спорт

12 та 13 вересня пройшли чергові ігри чемпіонату міста з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Якщо коротко, то лідери впевнено перемогли своїх суперників.

Потерпілий їхав «зайцем» на потязі «Київ — Ковель», вчепившись за поручні одного із вагонів. Коли назустріч їхав інший потяг, сильним потоком повітря чоловіка скинуло на землю, від чого він отримав важкі травми.

0
репостів
0
репостів