Вівторок, 03 жовтня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Через Шепетівку їздитиме новий потяг
Розділ Бізнес

З 2 листопада "Укрзалізниця" запроваджує новий залізничний маршрут, який з'єднає західні та східні регіони України. Новий потяг курсуватиме між Ковелем та Харковом, а також буде зупинятись у Шепетівці. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Громадський рух "Чесно" проаналізував декларації депутатів Хмельницької обласної ради за минулий рік та склав рейтинг обранців, які заробили найбільше. Список найбагатших депутатів за рівнем доходів очолила шепетівчанка Тетяна Василик.

У центральній районній бібліотеці відкрили музей
Розділ Культура

День відкритих  дверей відбувся у Шепетівській центральній районній бібліотеці ім. М. Коцюбинського 29 вересня 2017 року, до Всеукраїнського дня бібліотек. Про це повідомили на сайті книгозбірні.

Село Цмівка святкувало храмове свято
Розділ Культура

Нещодавно жителі села Цмівка (Шепетівський район Хмельницької області) святкували храмове свято. Клубні заклади Михайлюцької сільської ради вирішили об’єднати свої зусилля, щоб привітати краян. Так, колектив аматорів будинку культури с.Михайлючка вирушив на виїзний концерт у клуб с. Цмівка.

Шепетівські юні футболісти вдало розпочали сезон
Розділ Спорт

29 вересня розпочався Чемпіонат дитячо-юнацької футбольної ліги Хмельницької області з футболу 2017-2018 н.р. серед юнаків 2001р.н., 2002-2003 р.н. та 2004-2005 р.н. Успішно стартували в цьому сезоні вихованці Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Відбувся традиційний турнір з швидких шахів серед ветеранів
Розділ Спорт

В рамках заходів «Спорт для всіх – радість життя» та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку 2 жовтня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов турнір з швидких шахів серед ветеранів.

0
репостів
0
репостів