П'ятниця, 10 червня 2016 — Сайт міста Шепетівка
10 червня о 07:40 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Старокостянтинівське шосе виникла пожежа житлового будинку. Телефонували власники сусіднього домогосподарства. Про це повідомляє Шепетівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Шепетівкою пройде Всеукраїнський велопробіг
Розділ Спорт
22 червня нашим містом мають проїхати учасники Всеукраїнського велопробігу «Вишиваний шлях», який стартує з 11 червня в місті Ужгороді та 13 червня у Харкові.
У Шепетівці пройшов Всеукраїнський конкурс хореографії «Золоте коло»
Розділ Культура
З метою пізнання хореографічної культурної спадщини та встановлення дружніх контактів між творчими колективами регіонів України, популяризації мистецтва танцю у молодіжному середовищі, удосконалення виконавської майстерності та підвищення художнього рівня аматорського мистецтва, обміну досвідом роботи керівників колективів та учасників конкурсу у м. Шепетівка відбувся Всеукраїнський конкурс хореографії «Золоте коло». Організаторами конкурсу виступили Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва та Шепетівський  міський будинок культури.
У краєзнавчому відділі музею М. Островського відкрилась експозиція "Борці за Україну"
Розділ Культура
9 червня в краєзнавчому відділі музею М. Островського відкрилась експозиція "Борці за Україну", присвячена шепетівчанам, учасникам бойових дій на Сході Украйни. Про це повідомляють музейники на своїй сторінці Фейсбуку.
Відбулася чергова Х сесія Шепетівської міської ради
Розділ Події
Дев'ятого червня відбулася чергова Х сесія Шепетівської міської ради, яку відкрив міський голова Михайло Полодюк. На розгляд депутатів було винесено більше 30 питань порядку денного. Про деталі засідання повідомляє сайт міської ради.
0
репостів
0
репостів