Вівторок, 25 серпня 2015 — Сайт міста Шепетівка
З нагоди Дня незалежності України, Указом президента України, державними нагородами було відзначено двоє шепетівчан.
Шепетівчани презентували свій край у обласному центрі і не тільки
Розділ Події
23 серпня, на головній площі області, відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня Незалежності України. Участь в заходах взяла делегація з нашого міста, яку очолив в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк.
Обласна влада нарешті звернула увагу на борги ТОВ “Шепетівка Енергоінвест”
Розділ Бізнес
Голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний доручив правоохоронним органам відреагувати на інформацію обласного департаменту ЖКГ і в.о. міського голови Шепетівки та перевірити дільність ТОВ “Шепетівка Енергоінвест”. Це відбулося під час нинішньої колегії облдержадміністрації.
22 серпня близько 05.40 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», неподалік с. Плесна, 60-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фіат Добло», допустив зіткнення з гужовою повозкою під керуванням 65-річного місцевого жителя.
У НВК №1 відбулося відкриття меморіальної дошки Миколі Дзявульському та Ярославу Кревогубцю
Розділ Події
У День Незалежності України в навчально-виховному комплексі №1 відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Миколі Дзявульському, який загинув на Майдані 20 лютого 2014 року, та Ярославу Кревогубцю, який загинув під час виконання службових обов'язків в зоні АТО.
Відбулися змагання зі стрітболу
Розділ Спорт
24 серпня в рамках заходів «Здорова молодь – здорова нація» та з нагоди Дня Незалежності України в нашому місті відбулися змагання зі стрітболу. До участі долучилися 8 команд: шість команд змагалися в основному турнірі («Живчики», «Юність ДЮСШ», «Ветеран-basket», БК «Михайлючка», «Red horse» та «Golden Shepetivka») і дві команди дівчат провели між собою товаристську зустріч.
Київстар почав тестування 3G в Шепетівці
Розділ Бізнес
Сьогодні певна частина абонентів Київстару отримали смс, в яких була вказано, що їх номер був обраний для тестування 3G зв'язку в Шепетівці. Щоправда від такої звістки зраділи не всі.
0
репостів
0
репостів