Вівторок, 10 листопада 2015 — Сайт міста Шепетівка
З метою посилення патріотичного виховання учнівської молоді та активізації засобів системи національно-патріотичного виховання Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді ініційовано проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток». До участі у грі долучились і юннати Шепетівського міського ЦЕНТУМ. Педагогами закладу  організовано  і проведено ряд виховних заходів еколого-патріотичного спрямування.
Шепетівська районна виборча комісія нарешті опублікувала список новообраних депутатів Шепетівської районної ради.
Шепетівську об’єднану державну податкову інспекцію приєднають до Славутської
Розділ Бізнес
Відповідні зміни передбачені Постановою Кабінету Міністрів України № 892 від 4 листопада. Взагалі чи не половина податківців Хмельниччини можуть стати безробітними. Реформування фіскального органу передбачає з 8 залишати 4 податкові інспекції
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько пів на першу ночі в смт. Антоніни Красилівського району. Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
10 листопада о 04:49 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Зарічній в с. Траулин Шепетівського району. Повідомлення про пожежу надійшло від власників сусіднього домогосподарства. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування
Розділ Освіта
29-30 жовтня 2015 року в м. Києві відбувся Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів України «ВЧИМОСЯ ДЕМОКРАТІЇ РАЗОМ», організований Міністерством освіти і науки України спільно з Українським державним центром позашкільної освіти та Київським центром туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання. У заході взяли участь близько 120 лідерів учнівського самоврядування з усієї України та координаторів з питань реалізації проектів через органи місцевого самоврядування. Делегацію від Хмельниччини представляли 4 лідери учнівського самоврядування з них троє лідерів з Шепетівки - вихованки школи лідерів Шепетівки, учениці СЗОШ№2 Стасюк Наталія, Баранова Ріта, Войтюк Анна, а також координатор лідерів учнівського самоврядування Хмельницької області Пірожок Інна Миколаївна.
Учора ми писали про серію пограбувань по вулиці Пяскорського, де відкрито пограбували жінку та угнали автомобіль. Сьогодні правоохоронці прозвітували, що викрили обидвох злочинців.
9 листопада близько 18.20 години на автодорозі «Шепетівка — Новоград-Волинський», поблизу м. Шепетівка, 38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ-2114», допустив наїзд на двох пішоходів, жителів м. Шепетівка 1988 та 1990 р.н.
0
репостів
0
репостів