Четвер, 17 квітня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Розвиток громадянського суспільства передбачає залучення громадян до управління державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів влади та органів місцевого самоврядування, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики та вирішення питань місцевого значення. Саме із цією метою при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради розпочато процес створення Громадської ради, а сьогодні відбулось засідання ініціативної групи з підготовки її установчих зборів.
Народне Віче перебралось до міського будинку культури
Розділ Події
Народне віче, організоване з ініціативи ради громадської організації «Майдан», відбулось вчора у міському будинку культури. На зустрічі були присутні в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк та його заступники, депутати міської ради, Шепетівський міжрайонний прокурор Сергій Стецюк, начальник міського відділу СБУ у Хмельницькій області Іван Бродзінський, заступник начальника Шепетівського міського відділу УМВС у Хмельницькій області Павло Сіворакшин.
Повернули нерухомість військових на півмільйона гривень
Розділ Події
Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ задоволено касаційну скаргу Рівненського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України щодо визнання недійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна концерну «Військторгсервіс».
16 квітня близько 17.20 години в м. Шепетівці по вулиці О. Вишні невстановлена особа зателефонувала до 43-річної місцевої жительки та назвавшись працівником міліції, під приводом непритягнення її сина до кримінальної відповідальності, шахрайським шляхом заволоділа 1000 гривень, які жінка перерахувала на вказаний їй рахунок.
Шепетівська сім'я стали другими в обласних спортивних змаганнях
Розділ Спорт
12.04.2014 р. у спортивному залі політехнічного коледжу Хмельницький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з обласним відділенням НОК України провели обласний фестиваль "Тато, мама, я – спортивна сім'я". У фестивалі взяли участь переможці І етапу міських та районних змагань, які нещодавно відбулись у населених пунктах області.
0
репостів
0
репостів