Неділя, 24 червня 2012 — Сайт міста Шепетівка
Гриців відзначав свій день народження
Розділ Події

24 червня у Грицеві пройшли урочистості з нагоди Дня заснування селища. 

Час  переходити на  велосипед
Розділ Спорт

Практично кожна дитина, після коляски, пересідає на велосипед. Спочатку на кольоровий  трьохколісний, але з віком, кількість коліс зменшується  до двох, а розмір велосипеда збільшується. Проте у дорослому віці, небагато людей продовжують регулярні велосипедні прогулянки, а даремно. Велосипед здатний достатньо активізувати і у різноманітити життя. Проїжджаючи за містом, можна вдосталь насолодитись різноманітними пейзажами природи, подихати свіжим повітрям і, при цьому, отримати добре фізичне навантаження. При цьому швидкість пересування на велосипеді приблизно в чотири рази вища, чим пішки, а це значить, що можна подолати великі відстані і отримати масу задоволень.

Подивіться на людей, що не проміняли свого велосипеда на автомобіль і ви побачите, в якій чудовій фізичній формі вони перебувають. Достатньо 30 хв. велосипедних прогулянок в день, щоб зберегти свої м’язи в тонусі і, при цьому, серце працює в помірному  навантаженні, що дозволяє здоровій людині провести в сідлі до 6 годин, а це – рекорд в порівнянні з іншими видами спорту. Одна година їзди на велосипеді спалює біля 600 калорій.

А що може бути кращим, за прогулянку в гарну погоду за місто! Для цього не треба ні тренера, ні яких інших тренажерів і пристроїв. Для компанії запросіть друзів чи інших близьких людей і велосипедні прогулянки з часом стануть доброю звичкою.

Нічого нового я вам не пропоную, просто, варто про це пам’ятати, і що велосипед був винайдений ще в далекі 1800 роки, і що до цього часу, він є найбільш популярним видом транспорту в багатьох країнах світу.

м. Шепетівка, вул. Островського, 9 кв.62                     П. Рудюк                                                                       

В рамках спецтеми "Корупція - стоп!" редакція інтернет-газети "Лівий берег" отримала листа від лікарів Шепетівської ЦРЛ, які обурені на незаконні дії головного лікаря, а саме: своєвольне раздання майна лікарні «своїм людям».

— Питання мови є заполітизованим. Причому використовували його заради власних інтересів політики як одного, так й іншого табору. Як на мене, саме це завадило його вирішити. Тож я хотів би, аби врешті дійшло до підписання меморандуму між політиками — у питання мови не втручатися. Маємо державну мову. Тож необхідний орган, який контролюватиме дотримання її норм. А те, що українська мова потребує захисту, у мене сумнівів не викликає...

0
репостів
0
репостів