Середа, 29 лютого 2012 — Сайт міста Шепетівка
Зберегли для держави понад півтора мільйона гривень
Розділ Бізнес

Завдяки злагодженій роботі юридичних підрозділів Державної податкової служби у Хмельницькій області Вінницький апеляційний адміністративний суд скасував постанову своїх колег рангом нижче та визнав законними дії шепетівських податківців, що упередили понад 610 тисяч гривень державних збитків від безпідставного відшкодування ПДВ з бюджету та додатково спрямували до казни понад 150 тисяч гривень штрафних санкцій з цього ж податку, зменшивши при цьому майже на мільйон гривень „фіктивні” витрати з податку на прибуток місцевого приватного підприємства.

01 березня 2012, 00:00

Крадіжки в с. Плесна

14 січня до Шепетівського МВ УМВС надійшло повідомлення про крадіжку в с. Плесна мобільного телефону в жительки м. Шепетівка, а 15 січня — про крадіжку велосипеда в жительки с. Плесна. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочини скоїв 41-річний житель м. Шепетівка.

Вчора до нас звернулись медичні працівники Шепетівської центральної районної лікарні з проханням донести до громадськості нещодавнє рішення керівництва. За особистим розпорядженням головного лікаря Поліщука В.М. з персоналу лікарні стягують обов'язковий платіж на придбання нових автомобілів швидкої допомоги.

Змагання з кульової стрільби серед учнів загальноосвітніх шкіл
Розділ Спорт

Щороку Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту з нагоди Дня захисника Вітчизни проводяться змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед команд шкіл міста. Дані змагання є цікавими для учнівської молоді і викликають в неї неабиякий інтерес.  Ось і цей рік не став винятком.  Змагання відбулися 25 лютого і проходили в приміщенні тиру ЛВМ на ст.Шепетівка. Прийняти участь у змаганнях виявили бажання 10 команд. Команди складалися з 4 учасників: двох дівчаток та двох юнаків. Учасники змагалися в двох вправах: ГП-1 (гвинтівка пневматична, відстань до цілі 10м., стрільба стоячи) та ПП-1 (пістолет пневматичний, відстань до цілі 10м., дозволялася стрільба з двох рук). При виконанні вправи учасники спочатку виконували по п’ять пробних пострілів, ознайомлювалися зі зброєю. Після цього вони виконували десять пострілів в залік.

0
репостів
0
репостів