Розділ Суспільство

Волонтери провели новорічне свято для дітей

Автор 04 січня 2019, 16:44

Щоб охопити якомога більшу кількість дітвори святковими заходами і подарунками, управління у справах сім’ї,  молоді та спорту співпрацює з волонтерами. Ось і цього року за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді цього управління волонтер Шевчук Олена Пантелеймонівна ( педагог за фахом і покликанням) зініціювала акцію для сімей, які проживають в одному із будинків по вул. 400 років Шепетівки.

Щоб трохи скрасити не достатньо комфортні умови проживання його мешканцям, серед  яких – велика кількість дітвори, Олена Пантелеймонівна приміряла на себе костюм Діда Мороза, а членів сімей одягла в інші костюми новорічних персонажів. Всі радо підхопили цю ініціативу.  Світліше  і святковіше стало в помешканні. Гарному настрою дорослих, подарункам (частину з них передали волонтери ЗОШ № 4), святу найбільше зраділа дітвора.

Подібні акції проводяться відділом у справах сім’ї та молоді  та Шевчук О.П. з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей ( вона виступає в якості клоуна) та інших подій вже традиційно!

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів