Розділ Суспільство

Відбулось засідання позачергової сесії Шепетівської міської ради

Автор 06 грудня 2018, 17:57

Сьогодні, 6 грудня, під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулось позачергове засідання 51 сесії Шепетівської міської ради 7 скликання. Депутати розглянули дев’ять  питань порядку денного.

На початку засідання затвердили угоду між Судилківською сільською радою  та Шепетівською міською радою  щодо передачі-прийняття із сільського бюджету міському бюджету субвенції  в сумі 20 тисяч 216 гривень на  виплату заробітної плати працівникам Шепетівської музичної школи та Шепетівської художньої школи.

Далі депутати внесли зміни до  бюджету міста на 2018 рік.  Наступним питання порядку денного було затверджено Положення про порядок списання майна комунальної власності територіальної громади міста Шепетівки, про зміст якого доповів Василь Дрищ – начальник фінансового управління.

Також депутати затвердили міську Програму з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти на 2019 рік. З цього питання доповіла головний спеціаліст управління освіти Людмила Басистюк.  Відповідно до зазначеної Програми із міського бюджету передбачені кошти у сумі 4 мільйони 600 тисяч гривень для забезпечення безкоштовним харчуванням учнів  загальноосвітніх шкіл міста. Зокрема, це: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, учнів 1-11 класів з малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких беруть (брали) участь в АТО, внутрішньо переміщених осіб, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних класах, учнів 1-4 класів, які проживають на території міста.

Про внесення змін та доповнень в рішення 24 сесії міської ради 7 скликання від 18 липня 2017 року №23 «Про затвердження структури апарату міської ради та виконавчого комітету, виконавчих органів Шепетівської міської ради, штатів та їх загальної чисельності» доповів начальник відділу з питань кадрової та режимно-секретної   роботи Володимир Адамець. Згідно з цим рішенням дитячо-юнацька спортивна школа була переведена у безпосереднє  підпорядкування  управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

На завершення засідання сесії депутати міської ради одноголосно підтримали проекти рішення про  виділення одноразової грошової допомоги громадянам на дороговартісне лікування та виділили кошти в сумі 5 тисяч гривень рідним полоненого моряка Сергія Цибізова.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів