Версія для друку
Розділ Суспільство

Відбулось чергове засідання виконкому

Автор 27 листопада 2018, 17:32

26 листопада міський голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули 38 питань порядку денного.

На початку засідання прийнято рішення виконавчого комітету  щодо захисту прав дітей, рекомендовані відповідною комісією.

З метою недопущення інфекційних захворювань і продовольчої небезпеки споживчого ринку та враховуючи нарікання шепетівчан на незручності, члени виконавчого комітету розглянули проект рішення про проведену роботу щодо припинення несанкціонованої торгівлі в невстановлених місцях, а також руху та паркуванню автомобільного транспорту на тротуарах та газонах міста. Після обговорення прийнято рішення виконавчого комітету:  адміністративно-комунальній інспекції спільно із працівниками міського відділу поліції постійно вживати заходи адміністративного впливу до осіб, що здійснюють несанкціоновану торгівлю і забезпечити припинення стихійної торгівлі на тротуарах та газонах міста, а патрульній поліції постійно вживати заходи адміністративного впливу на водіїв, які паркують транспортні засоби у невстановлених місцях, на тротуарах та газонах міста.

Наступним рішенням члени виконавчого комітету внесли зміни та доповнення до колективного договору комунального некомерційного підприємства «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Також було прийнято рішення про передачу на баланс комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство»  49 зупинок на автобусних маршрутах по вулично-дорожній мережі міста. Цим рішенням теж затверджено акти приймання-передачі зазначений зупинок.

Далі члени виконавчого комітету розглянули повторно та прийняли рішення про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води по станції Шепетівка. Також було вирішено за підсумками роботи за перше півріччя цього року заслухати представника залізниці про виконання інвестиційної програми у сфері надання послуг з водопостачання і водовідведення  для населення міста.

У ході засідання затверджено розмір відшкодування вартості навчання в Шепетівській дитячій художній школі та Шепетівській дитячій музичній школі для дітей з об’єднаних територіальних громад на 2019 рік.

Крім того, члени виконавчого комітету проголосували за проект рішення про видалення зелених насаджень, згідно з яким, за заявами шепетівчан, будуть видалені аварійні та сухостійні дерева, ті, що загрожують життю і здоров’ю громадян.

На завершення засідання виконавчого комітету розглянуто питання містобудування та архітектури, встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Шепетівці , житлові питання тощо.

кабель ввг 0.66 кВ

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 27 листопада 2018, 17:39