Розділ Суспільство

Вкрадених грошей було замало, спробувала зняти кошти з картки

Автор 26 листопада 2018, 18:41

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судиму за злочини проти власності Т. визнано винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, вчинене повторно), частиною першою статті 357 (викрадення офіційних документів з корисливих мотивів), частиною третьою статті 15, частиною другою статті 185 (вчинення незакінченого замаху на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно) Кримінального кодексу України та призначено остаточне покарання за сукупністю вироків у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців та на підставі статті 75 КК України звільнено Т. від відбування призначеного покарання з випробуванням та встановлено іспитовий строк тривалістю 3 роки.

Згідно вироку, Т. в лютому 2018 року, перебуваючи на території багатоквартирного житлового будинку, повторно проникла у квартиру та з жіночої сумки таємно викрала гаманець з грошовими коштами в сумі 1000 гривень, картою пам’яті та банківськими картками, заподіявши потерпілій матеріальної шкоди на загальну суму 1425 гривень. Власникам квартир варто замислитись про автоматизацию зданий.

Обвинувачена, викравши гаманець та оглянувши його вміст, крім грошових коштів, карти пам’яті, виявила дві банківські картки.

Продовжуючи свої злочинні дії, перебуваючи поблизу банкомату ПАТ КБ «ПриватБанк» почергово вставила в картоприймальник банківські картки, на яких знаходились грошові кошти на загальну суму 8051, 07 грн., проте через невірне введення пін-коду обвинувачена не змогла отримати та, у такий спосіб, викрасти грошові кошти.

В подальшому жінка викинула гаманець в сміттєвий бак.

В судовому засіданні обвинувачена повністю визнала себе винною у вчиненні інкримінованих їй кримінальних правопорушень, у скоєному щиро розкаялась.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 26 листопада 2018, 18:50
0
репостів
0
репостів