Розділ Суспільство

У Києві відбулась зустріч щодо теплопостачання в Шепетівці

Автор 23 листопада 2018, 15:27

ПрАТ «Шепетівкагаз» інформує всіх мешканців міста Шепетівки та Шепетівського району, що станом на 23.11.2018 року проблему щодо сталого проходження опалювального сезону 2018/2019 року у м. Шепетівці не вирішено.

Учора, 22.11.2018 року, завдяки голові Хмельницької ОДА В.М. Лозовому, площину її вирішення було перенесено у владні кабінети ПАТ НАК «Нафтогаз України». О 17:00 було призначено зустріч із першим заступником голови правління ПАТ НАК «Нафтогаз України» С.В. Переломою.

На зустрічі, яка відбулась у місті Києві, були присутні голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий, Шепетівський міський голова Михайло Полодюк, голова правління ПрАТ «Шепетівкагаз» Володимир Турінський, керівник ТОВ «Шепетіка Енергоінвест» Олександр Пустовойт.

Перший заступником голови правління ПАТ НАК «Нафтогаз України» запропонував декілька варіантів вирішення проблеми сталого проходження опалювального сезону 2018/2019 рр. у місті Шепетівці.

Перший це – погашення заборгованості ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» перед ПАТ НАК «Нафтогаз України» на рівні 20 млн. грн. для входження у графік по договору реструктуризації заборгованості, укладений 2016 року. Другий – отримання банківської гарантії перед ПАТ НАК «Нафтогаз України» на суму 34 млн. грн.

Однак за відсутності коштів у ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», найшвидшим та найконструктивнішим, на думку більшості учасників зустрічі, буде варіант повернення майнового комплексу, переданого для ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» у концесію, назад у комунальну власність міста Шепетівки.

За таких умов перший заступник голови правління ПАТ НАК «Нафтогаз України» С.В. Перелома пообіцяв працювати цілодобово та вже до кінця листопада 2018 року укласти договори на постачання природного газу та підтвердити номінацію обсягів природного газу для комунального підприємства, яке буде здійснювати теплопостачання у місті Шепетівці.

Про прийняте рішення директор та співвласник ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» О.С. Пустовойт пообіцяв повідомити до завершення робочого дня 23.11.2018 року!

У разі неприйняття будь-якого із вищезазначених рішень щодо вирішення питання сталого проходження опалювального сезону 2018/2019 рр. у місті Шепетівці, ПрАТ «Шепетівкагаз» змушене буде здійснити всі заходи, передбачені чинним законодавством щодо механічного від’єднання несанкціонованого споживача – ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» від газорозподільчої мережі 24.11.2018 року.

Адміністрація ПрАТ «Шепетівкагаз» 

Останнє редагування 23 листопада 2018, 16:34
0
репостів
0
репостів