Розділ Суспільство

Депутати розглядали питання міських перевезень, допомоги Шепетівській ЦРЛ та проектів громадського бюджету

Автор 12 жовтня 2018, 13:48

Вчора відбулася 48 сесія Шепетівської міської ради під головуванням міського голови Михайла Полодюка. Про її перебіг розповів відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

На початку пленарного засідання депутати затвердили програму по наданню послуг диспетчеризації при перевезенні пасажирів автомобільним транспортом загального користування на міських автобусних маршрутах на 2019 рік.

Начальник фінансового управління Василь Дрищ доповів про внесення змін до бюджету міста на 2018 рік.  Відповідно до змін для Шепетівської ЦРЛ виділені кошти на ремонт обладнання акушерсько-гінекологічного відділення, перевірку медичного обладнання, придбання медичних бланків. Для КП «КНП Шепетівського Центру первинної медико-санітарної допомоги» виділили кошти на відшкодування пільгових медичних препаратів жителям міста.

На виконання  громадського бюджету, а саме «Реконструкції скверу Героїв АТО» та облаштування дитячого спортивного майданчика по проспекту Миру, 16 виділені кошти в сумі 452 тисяч 775 гривень.

Далі депутати міської ради розглянули рішення комісії з питань надання одноразової грошової допомоги і прийняли рішення сесії міської ради виділити шепетівчанам кошти на дороговартісне лікування.

Наступним питанням затверджено Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти.

Наприкінці сесії розглянули земельні питання.

0
репостів
0
репостів