Версія для друку
Розділ Суспільство

Визначені проекти-переможці громадського бюджету Шепетівки

Автор 05 жовтня 2018, 15:09

Третього  жовтня  в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради підвели підсумки голосування за ініціативи Громадського бюджету.

У присутності авторів проектів, громадських активістів та представників ЗМІ члени комісії з питань Громадського бюджету  зняли печатку та відкрили скриньку для голосування. Після цього провели підрахунок голосів.

Відповідно до затвердженого комісією з питань Громадського бюджету реєстру з результатами голосування найбільшу кількість голосів набрав проект «Футбольне поле на Цукровому» — 660 голосів, який предбачає облаштування  огорожі  та оновлення покриття футбольного міні-поля поблизу цукрового заводу.

Наступним став проект «Встановлення дитячого майданчику по вулиці Українська, 108» зі 600 голосами. Встановлення сучасної ігрової зони дозволить дітям навколишніх будинків проводити змістовно дозвілля на свіжому повітрі.

«Облаштування спортивного майданчика по проспекту Миру 12» сумарно здобуло  510 голосів. Реалізація проекту полягає в створенні умов для фізичного розвитку дітей шкільного віку формуванні у дітей інтересу до рухової активності, до життєвої потреби бути сильними, спритними.

Проект під назвою «Встановлення вуличного спортивного-тренажерного майданчика на стадіоні «Локомотив», головною метою якого є будівництво спортивного майданчика з вуличними тренажерами відповідно до санітарних вимог, створення належних умов для організації дозвілля дітей та молоді, дорослих, занять фізичною культурою та спортом набрав 502 голоси.

П’ятим став проект «Створення сучасного тренінгового кабінету в Шепетівському НВК № 1», який набрав 335 голосів.  Реалізація проекту передбачає створення сучасного тренінгового кабінету, який  дозволить у нестандартній демократичній формі проводити урочні, факультативні та позакласні заняття. Впровадження проекту покращить якість освіти учнів, забезпечити повноцінну професійну діяльність педагогів.

Загалом, члени комісії зауважили, що активність шепетівчан зросла порівняно з минулим роком. Для прикладу переможець голосування у 2017 році набрав 217 голосів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 05 жовтня 2018, 15:18