Розділ Суспільство

На виконкомі затвердили нові тарифи на водопостачання та розглянули інші важливі питання

Автор 29 вересня 2018, 12:10

27 вересня міський голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання члени виконкому розглянули близько 30 питань.

Після затвердження порядку денного учасники засідання підтримали питання, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Далі члени виконкому затвердили фактичну мережу загальноосвітніх  та дошкільних закладів освіти міста Шепетівка на 2018-2019 навчальний рік. З цього питання доповіла заступник начальника управління освіти Тетяна Музика.

Одним із найвагоміших питань цього дня було рішення про коригування тарифу на комунальні послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Члени виконавчого комітету розглянули лист директора Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Віталія Бикова та розрахунки тарифів на зазначені послуги.

При розрахункових планових витратах на оплату праці, були дотримані всі вимоги Законодавства про працю, а також вимоги Галузевої угоди. Скоригований тариф по централізованому водопостачанню та водовідведенню має нульову рентабельність для підприємства. Детальніше ви можете прочитати тут. Підвищення тарифів відбудеться з 15-го жовтня 2018 року

Своїм  рішенням виконком вніс зміни до рішення виконавчого комітету «Про затвердження порядку забезпечення проїзду учнів закладів загальної середньої освіти міста відповідно до міської програми «Шкільні перевезення» на 2018-2020 роки».  Зміни пов’язані із відміною навчання у суботу. Також було внесено зміни у зовнішній вигляд талону.

Розглянувши лист керівництва ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», члени виконкому обговорили та затвердили  температурні графіки  для  усіх котелень.

Про повідомну реєстрацію колективних договорів і змін та доповнень до діючих колективних договорів доповіла перший заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради Людмила Донкова.

Серед іншого, було розглянуто питання містобудування та архітектури, благоустрою міста  та питання  встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Шепетівці.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 29 вересня 2018, 12:28
0
репостів
0
репостів