Розділ Суспільство

На "судилківському мосту" облаштовують тимчасовий тротуар

Автор 19 вересня 2018, 20:22

Про це повідомив Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради. Водії, які їздять через "судилківський" міст, вже зауважили, що при виїзді на міст з’явилися нові дорожні знаки, які попереджають про звуження дороги.

Ширина смуг руху  автотранспорту була зменшена для облаштування тимчасового тротуару.  Пішоходи мають користуватися відгородженою плитами ділянкою замість частково зруйнованого та небезпечного  старого тротуару.

Задля безпеки шепетівчан виходи на аварійні тротуари будуть перекриті, щоб завадити пішоходам проходити по них. Відновлення тротуарів з обох боків буде зроблено при реконструкції мосту.

Також, як уже повідомлялося, Шепетівський відділ поліції здійсненюватиме  контроль за дотриманням вимог Правил дорожнього руху його учасниками на зазначеній ділянці, в тому числі шляхом посилення патрулювання.


Реклама: Шукаєте підвісні стелі? Зверніться в інтернет-магазин "Велика база будматеріалів" https://bigstroybaza.kh.ua/product-category/otdelochnye-materialy/podvesnoj-potolok/. Підвісні стелі не лише роблять ваше помешкання більш гарним, але і більш акустично захищеним від зовнішніх шумів. Всі стельові плити, які ви знайдете на нашому сайті, виготовляються з гіпсокартону і мінерально-скловолокнистих матеріалів. Вироби з першого матеріалу більш практичні, оскільки вони легкі, мають високий рівень тепло- і шумоізоляції. В нашому магазині ви також знайдете всі інші матеріали, які знадобляться вам для монтажу. 


Нагадаємо, що наразі міст не знаходиться на баласні жодної організації, простіше кажучи "безхозний". Через те, що його ремонтом давно ніхто не займався, бетонні плити конструкції почали руйнуватись, через що на тротуарній частині з'явились чималі діри, в які легко може провалитись пішохід. Прискорює руйнування також великогабаритний перевантажений транспорт, які попри заборону скорочує дорогу через міст, відмовляючись їхати об'їзними шляхами. Міська рада просить небайдужих надсилати фотокартки із зафіксованими на світлинах порушниками із зазначенням дати і часу фотозйомки на електронну адресу rada-shepetivka@i.ua

Останнє редагування 19 вересня 2018, 20:42
0
репостів
0
репостів