Розділ Суспільство

Відбулось засідання чергової 45 сесії Шепетівської міської ради

Автор 31 серпня 2018, 19:24

30 серпня 2018 року відбулось пленарне засідання чергової 45 сесії Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Михайло Полодюк. На сесії розглянули більше 40 питань порядку денного.

Завідувач сектора з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Леонід Дмитрук представив рішення Про утворення територіальних формувань цивільного захисту.

Про результати діяльності Шепетівської місцевої прокуратури на території міста Шепетівка у І півріччі 2018 року доповів керівник Шепетівської місцевої прокуратури Іван Комар.

 Заступник начальника фінансового управління Світлана Чинюк прозвітувала про виконання міського бюджету за перше півріччя 2018 року.

Далі депутати затвердили статут Шепетівської-юнацької спортивної школи в новій редакції.

Розглянувши листи директора Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Віталія Бикова присутні  внесли доповнення до міської Програми «Питна вода» на 2006-2020 роки» у якій передбачили модернізацію ВНС-1 для забезпечення водою житлового масиву «Сонячний». Програмою також передбачено проведення поточного ремонту водопровідної мережі на ділянці від вулиці П’яскорського до вулиці Економічна.

Наприкінці депутати розглянули земельні питання.

Інформаційний відділ Шепетіської міської ради

Останнє редагування 31 серпня 2018, 20:28
0
репостів
0
репостів