Розділ Суспільство

Сьогодні відбулось засідання позачергової сесії міської ради

Автор 08 серпня 2018, 17:37

Першим питанням порядку денного депутати міської ради прийняли рішення про внесення змін до бюджету міста на 2018 рік. Зокрема, проведено перерозподіл коштів міського бюджету з метою створення можливості для залучення виконавця робіт з капітального ремонту міських доріг суцільним покриттям.

Так, суцільним асфальтовим покриттям відремонтують частину вулиці Старокостянтинівське шосе — включно із заїздом на вулицю Пліщинська та мостом через річку Гуску, частину вулиці Островського — від загальноосвітньої школи №1 включно із перехрестям біля аптеки №6, та повністю вулицю 400-річчя Шепетівки.

У зв’язку із великою кількістю звернень громадян, які потребують матеріальної допомоги на лікування, відповідно до рішення комісії з питань надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям міста депутати своїм рішенням надали одноразову грошову допомогу 17-тьом шепетівчанам.

На завершення позачергової сесії міської ради внесено зміни до рішення сесії «Про створення комунальної установи «Шепетівський міський інклюзивно-ресурсний центр Шепетівської міської ради Хмельницької області». Таким чином, відповідно до норм законодавства уповноважено директора комунальної установи подати установчі документи для державної реєстрації згаданого вище закладу.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів