Розділ Суспільство

У Грицеві рятувальники відпрацювали дії на випадок пожежі

Автор 01 серпня 2018, 17:24

31 липня в смт Гриців рятувальники 29-го Державного пожежно-рятувального поста провели пожежно-тактичні навчання щодо гасіння умовної пожежі в адміністративній будівлі Грицівської окремої територіальної громади.

Під час навчання було відпрацьовано злагодженість дій стосовно гасіння пожежі, евакуації людей та матеріальних цінностей, а також перевірено оперативну готовність особового складу і пожежно-рятувальної техніки щодо дій у випадку виникнення пожежі.

Завданням рятувальників було якомога швидше поставити автомобіль на пожежний гідрант, організувати перекачку води, подати стволи  та ліквідувати умовне загорання, а також надати допомогу під час евакуації умовних потерпілих.

Під час навчання вогнеборці ретельно вивчили планування об’єкту, прилеглу територію, шляхи під’їзду та місця джерел зовнішнього протипожежного водопостачання.

Подібні заходи є вкрай важливими не лише для рятувальників, але й для персоналу об’єкта, адже набутий досвід допоможе впевнено діяти в реальній надзвичайній ситуації.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів