Розділ Суспільство

Став відомий перелік доріг, які планують ремонтувати на Шепетівщині у 2019 році

Автор 10 липня 2018, 20:19

Сьогодні у Шепетівці відбулась нарада з питань соціально-економічного розвитку Шепетівського району. На неї завітав голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий.

Участь у ній прийняли: голова райдержадміністрації Роман Підопригора, голова райради Петро Дзяворук, депутати обласної ради Микола Дячук та Врам Мовсісян, помічник народного депутата України Романа Мацола – Віталій Янушевський, голови ОТГ, керівники окремих установ та організацій району.

На порядку денному стояло два питання: визначення автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Шепетівському районі, які першочергово потребують ремонту у 2019 році та виділення коштів на умовах співфінансування з місцевих бюджетів ОТГ для внесення змін в проектно-кошторисну документацію будівництва Перинатального центру районної центральної лікарні.

По першому питанню виступив голова райдержадміністрації Роман Підопригора, який поінформував, що враховуючи ліміт фінансування та пріоритетність доріг, що ведуть до соціально-важливих об’єктів інфраструктури, за результатами попереднього обговорення, спільно з депутатами обласної ради та головами ОТГ було вирішено до переліку доріг, які першочергово будуть ремонтуватись у 2019 році включити: дорогу від траси Шепетівка – Хмельницький до с. Городище через с.Пашуки (Судилківська ОТГ), від с.Устинівка до с.Орлинці (Грицівська ОТГ), від траси Шепетівка – Хмельницький до с.Сульжин через с.Вишневе (Ленковецька ОТГ).

Щодо внесення змін до проектно-кошторисної документації будівництва Перинатального центру районної центральної лікарні, голови ОТГ погодились взяти участь у співфінансуванні даного проекту, з метою довершення будівництва найближчим часом.

Шепетівська райдержадміністрація

0
репостів
0
репостів