Розділ Суспільство

Шепетівська Феміда судитиме моторолера за порушення ПДР з тяжкими наслідками

Автор 10 липня 2018, 19:31

Перед Шепетівською Фемідою постане 49-річний шепетівчанин, котрому інкримінують ч. 2 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження.

За матеріалами досудового розслідування, чоловік, будучи напідпитку, керував незареєстрованим моторолером. У Шепетівці, порушивши правила дорожнього руху, обігнав авто та на пішохідному переході наїхав на чоловіка. Унаслідок ДТП той отримав ушкодження різного ступеня тяжкості.

Хто винен у тому, що сталося, встановлюватиме суд, однак, нагадаємо, що санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

0
репостів
0
репостів