Розділ Суспільство

Директора «Шепетівського ремонтного заводу» притягнуто до адмінвідповідальності

Автор 25 червня 2018, 19:07

22 червня 2018 року Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винним директора Державного підприємства «Шепетівський ремонтний завод» Державного концерну «Укроборонпром» у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП, та наклав стягнення у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Військовою прокуратурою Рівненського гарнізону проведено вивчення додержання службовими особами ДП «Шепетівський ремонтний завод» ДК «Укроборонпром» вимог антикорупційного законодавства.

Зокрема, у ході опрацювання відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлено несвоєчасне повідомлення директором вказаного підприємства про суттєві зміни у майновому стані.

Установлено, що у липні 2017 року вказаний посадовець отримав премію за підсумками роботи за 2016 рік у розмірі 259 тис. грн. Однак, у встановлений Законом України «Про запобігання корупції» термін НАЗК про даний факт не повідомив, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

0
репостів
0
репостів