Розділ Суспільство

Міська рада знову перейменувала вулиці та прийняла ряд інших рішень

Автор 09 червня 2018, 01:17

7 червня відбулось засідання ХL сесії міської ради VІІ скликання, яке тривало повний робочий день.  У ході засідання депутати розглянули близько 50 проектів рішень.

Народні обранці підтримали питання про внесення змін до Програми надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів та ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість на 2018-2020 роки.

Одним із наступних рішень депутати затвердили міську Програму забезпечення діяльності та створення матеріально-технічної бази закладу охорони здоровя Комунального некомерційного підприємства «Шепетівський міський центр превинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради на 2018 рік та покращення надання медичної допомоги населенняю».

cервис подбора персонала Youneed

Розглянувши клопотання Шепетівського осередку Всеукраїнського Товариства «Просвіта» та враховуючи значний особистий внесок народного депутата Верховної Ради першого скликання Т.Нагулка у розбудову української держави і міста та участь у всіх проявах українських демократичних громадських рухів у краї депутати вирішили присвоїти звання «Почесний громадянин міста Шепетівки» Тарасу Дитровичу Нагулку.

Після обговорення депутати підтримали проект рішення про внесення змін до бюджету міста на 2018 рік. Серед іншого,  депутати підтримали рішення про внесення змін та доповнень до Програми «Громадський бюджет міста Шепетівки на 2018-2020 роки» з метою реалізації проектів переможців, які відповідно до Програми були затверджені рішенням XXVII сесії VII скликання від 26 жовтня 2017 року.

Також відповідно до звернення КЗК «Обласний літературно-меморіальний музей М.Островського» та рішення комісії з перейменування вулиць, площ і провулків у місті Шепетівка міська рада вирішила: перейменувати вулицю Плеханова на вулицю Валерія Числюка; вулицю О.Невського на вулицю Олександра Тимошишина; вулицю Паши Ангеліної на вулицю Володимира Шевчука; вулицю та провулок Герцена на вулицю Ревазо Циклаурі та провулок Ревазо Циклаурі, відповідно.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 09 липня 2018, 21:27
0
репостів
0
репостів