Розділ Суспільство

Мешканку Чотирбоків привітали із 100-річчям

Автор 10 травня 2018, 12:25

9 травня в селі Чотирбоки Шепетівського району представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування мали велику честь привітати із 100 - річчям жительку села Наумець Пелагею Гнатівну.

В цей день до ювіляри завітали: заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Ліліана Танасієнко, голова Ленковецької ОТГ Юрій Криворчук, депутат районної ради Олександр Чмир, в.о. старости с.Чотирбоки Микола Костюк та колектив місцевого будинку культури.

Прожиті роки Пелагеї Гнатівни можуть слугувати прикладом жертовного служіння народові та своїй землі. Вона пережила Другу світову війну, під час якої була вивезена на роботи у Німеччину. Повернувшись все своє життя пропрацювали в колгоспі.

Переживши за сто років життя безліч подій, витримавши удари долі, сьогодні Пелагея Гнатівна – це енергійна людина, котра з оптимізмом дивиться на життєву дорогу, сміється, з гумором розповідає історії з життя.

Хочеться ще раз привітати Пелагею Гнатівну з її ювілеєм та побажати міцного здоров’я, родиного затишку, радості й добра. Нехай Господь благословить Вас великими милостями і дарує ще многих і благих літ.

Сектор інформаційної діяльності Шепетівської РДА

0
репостів
0
репостів