Розділ Суспільство

Вперше на сесії міської ради використали електронну систему голосування

Автор 29 вересня 2017, 16:59

26 вересня відбулось засідання ХХV сесії Шепетівської міської ради VІІ скликання. На  засіданні був присутній 31 депутат та  розглянуто близько 50 питань порядку денного. Про це повідомив Інформаційний відділ органу самоврядування.

Цього дня, для прийняття рішень, депутати вперше використали нову електронну систему голосування «ВІЧЕ», яка, нещодавно, була встановлена в сесійній залі Шепетівської міської ради. У зв'язку із початком її використання, першим депутати проголосували за проект рішення про затвердження Регламенту Шепетівської міської ради VII скликання.

Далі народні обранці внесли зміни та доповнення до програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м.Шепетівка на 2015‑2019 роки, зокрема, в програму внесено капітальний ремонт частин трьох аварійних ділянок магістрального водогону по вулиці Шептицького, Лозовій та по вулиці Некрасова.

Після обговорення депутати підтримали проект рішення про внесення змін до бюджету міста на 2017 рік. Також, в ході засідання, було затверджено Комплексну Програму мобілізації зусиль Шепетівської міської ради та Шепетівського відділення Славутської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Хмельницькій області по забезпеченню надходжень до бюджету усіх рівнів на 2017-2020 роки.

Наостанок, учасники засідання розглянули ряд земельних питань, сред них надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житловогих будинків, господарських будівель для учасників АТО, родичів воїнів загиблих в ході бойових дій на сході України та інших громадян, які мають таке право за законом.

0
репостів
0
репостів