Розділ Суспільство

Судилківчанин відзначив 90-річний ювілей

Автор 18 вересня 2017, 18:38

15 вересня 2017 року виповнилось 90 років учаснику бойових дій Другої Світової війни, ветерану праці Анатолію Григоровичу Антонюку, мешканцю села Судилків Хмельницької області. Про це повідомили на сторінці Шепетівської РДА.

В День народження ювіляра прийшли привітати заступник голови районної ради Артур Мовсісян, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської РДА Олександр Чмир, заступник голови Судилківської ОТГ Валентина Мазур, голова районної ГО «Ветеран Шепетівщини» Олександр Лукашенко та голова первинної ветеранської організації с.Судилків Володимир Васик.

Гості подарували Анатолію Григоровичу квіти, цінні подарунки та побажали бадьорості духа, здоров’я та дожити до 100-річного ювілею. В свою чергу ювіляр подарував усім, хто до нього завітав, гарний настрій та частинку своєї душі, яка й досі залишається молодою.

Під час війни Анатолій Григорович брав участь в обороні Кронштадту, по її завершенню розмінував Балтійське море. Після демобілізації з армії все життя пропрацював трактористом у місцевому колгоспі. Має гарну родину, багато онуків та правнуків.

Останнє редагування 18 вересня 2017, 18:41
0
репостів
0
репостів