Розділ Суспільство

Стартувало голосування за проекти «Громадського бюджету»

Автор 15 вересня 2017, 18:27

Голосування за проекти подані у рамках реалізації проекту «Громадський бюджет (бюджет участі)» та допущені для голосування буде відбуватися  з 15 по 30 вересня 2017 року . Про це повідомив інформаційний відділ Шепетівської міської ради.

Будь-який мешканець м. Шепетівки, який досяг 16 років і отримав паспорт громадянина України може прийняти участь у голосуванні . Зауважимо, що одна особа може проголосувати не більше ніж за три виставлених на голосування проекти.

Віддати свій голос за обрані проекти можна проголосувавши через  e‑mail. Для цього людина має завантажити документи: сторінки паспорту 1,2,3, що дозволяють ідентифікувати особу, сторінку з останньою пропискою.

Також шепетівчани зможуть проголосувати в приміщенні виконавчого комітету, де в інформаційному центрі (І поверх) розміщено спеціальну скриньку та бланки для голосування.

Встановлення підсумків голосування здійснюється комісією протягом 5 робочих днів після закінчення терміну голосування.

Результати цього голосування будуть нормою прямої дії, яка визначить проекти-переможці. Вони у 2018 році будуть профінансовані та втілені коштом міського бюджету.

Нагадаємо, що 16 серпня 2017 року відбулося чергове засідання комісії з питань Громадського бюджету на якому  було остаточно затверджено  перелік проектів, які будуть винесені на голосування. Члени комісії затвердили 6 з 16 проектів, а саме:

— благоустрій скверу Героїв АТО;

— туристична Шепетівка відкрита для гостей;

— облаштування сучасного спортивно-ігрового комплексу біля будинку;

— «ДИТЯЧА МРІЯ»;

— «Дитячо-спортивний майданчик у районі Цукрового»;

— «Три в одному» (мотовелотрек, аерокорд та картингдром).

З проектами винесеними на голосування можна ознайомитися за посиланням:  https://shepetivka.pb.org.ua/projects

0
репостів
0
репостів