Версія для друку
Розділ Суспільство

У Шепетівці планують впровадити "єдину квитанцію"

Автор 08 вересня 2017, 15:47

Сьогодні міський голова Михайло Полодюк разом із першим заступником Володимиром Вихівським взяли участь у зустрічі з представниками і керівниками підприємств міста та представниками ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК». Присутнім презентували сервіс оплати комунальних послуг за допомогою «єдиної квитанції» та обговорили можливості, які відкриються перед споживачами та постачальниками послуг у разі впровадження його в Шепетівці, розповіли про досвід інших міст.

Завдяки такій системі шепетівчани зможуть сплачувати за спожиті комунальні послуги за допомогою «єдиної квитанції» в режимі онлайн, кожен зможе бачити свою заборгованість по кожній службі та перевірити правильність зареєстрованих показів. Суттєвою превагою сервісу є те, що оплату можна проводити картками VISA та MASTER CARD будь-якого банку.

Сервіс включає усі послуги, зокрема й ті, за якими часто спостерігаєтьбся заборгованість, оскільки, їхня вартість значно нижча, порівняно з основними послугами і люди часто забувають їх оплачувати.

Усі компанії-надавачі послуг мають час вивчити надану інформацію. Про подальші зустрічі та домовленості буде повідомлено пізніше.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Останнє редагування 08 вересня 2017, 15:53