Версія для друку
Розділ Суспільство

Шепетівчанам пропонують висловити думку де у місті розміщувати МАФи

Автор 27 липня 2017, 13:34

27 липня на сайті міської ради розпочалося проведення публічної консультації з питань розміщення малих архітектурних форм. Містянам пропонують висловити свою думку шляхом голосування на спеціальному сайті, за допомогою SMS-повідомлення або ж подавши письмове звернення у загальний відділ Виконавчого комітету Шепетівської міської ради. 

Щоб подолати проблему хаотичного розміщення МАФів, міська влада Шепетівки вирішила провести опитування де шепетівчани бачать розміщення МАФів у місті. Допомогти владі у вирішенні цього питання погодилися активісти кампанії «Стеж за грошима». Серед запропонованих в опитуванні варіантів є наступні: зупинки громадського транспорту; парки та сквери міста; всередині житлових кварталів; поблизу залізничних та автобусних вокзалів. Ті, хто не є прихильниками таких тимчасових споруд, можуть обрати останній варіант опитування – «взагалі не розміщувати у Шепетівці».

Проголосувати шепетівчани можуть трьома способами:

На спеціальному сайті https://www.vdmk.org/7334 

20

За допомогою SMS-повідомлення. SMS з текстом «7334+№ відповіді» потрібно відправити на номер 093-177-00-35. Вартість повідомлення згідно вашого тарифного плану.

Звернутися у загальний відділ Виконавчого комітету Шепетівської міської ради (вул. Островського,4, каб.302).

«Будуть використані саме ці три механізми для того, щоб залучити максимальну кількість людей до публічної консультації. Ми вирішили, що якщо ми зробимо опитування тільки в інтернеті, у нас будуть тільки інтернет-користувачі, якщо зробимо СМС-повідомлення, також це буде тільки одна можливість. А так у кожного є можливість внести свої пропозиції», – сказав координатор кампанії «Стеж за грошима» у Хмельницькій області Олег Черненко.

Анкета з варіантами відповідей, з допомогою якої шепетівчани можуть висловити свою думку

166

Опитування буде тривати до кінця серпня. У вересні 2017 року вже буде відомий результат.

«У мене особисто не було жодних сумнівів, що нам публічна консультація потрібна. Такі опитування дають змогу побачити думку людей стосовно тієї чи іншої проблеми», — наголосив Михайло Полодюк. Думку шепетівчан, які долучаться до опитування, міська влада врахує під час прийняття рішення стосовно встановлення МАФів.

Якщо практика публічної консультації буде успішною, то такий спосіб дізнаватися думку громадян про різні питання і проблеми буде використовуватися і надалі, наголосив міський голова.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Останнє редагування 27 липня 2017, 13:41

Відео