Версія для друку
Розділ Суспільство

Підозрюваного у вбивстві власного сина взяли під варту

Автор Олександр Нікітін 24 липня 2017, 18:03
Місце злочину Місце злочину

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід відносно мешканця села Чотирбоки Шепетівського району, якого підозрюють у вбивстві 17 річного сина.

За повідомленням прес-служби суду, підозрюваному ставиться в вину те, що він 21 липня, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, з метою вбивства, діючи умисно, заподіяв один удар кухонним ножем своєму сину, від якого останній помер через короткий проміжок часу.

Чоловіка найближчі два місяці триматимуть під вартою. А потім йому знову обиратимуть запобжіний захід. Зауважимо, що санкція статті 115 частина 1 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, як раніше повідомляла поліція, у родин підозрюваного виховувалося четверо хлопчиків, а потерпілий був найстаршим із них. Батько ж не мав постійного заробітку, зловживав спиртним та часто вчиняв удома скандали. У ніч, коли сталося непоправне, батько знову прийшов додому п’яним і почав сваритися з дружиною, вигнав її та зачинився в будинку. Жінка пішла по допомогу до сина, який мешкав у бабусі, і з ним повернулася додому, де чоловік знову затіяв суперечку. Підозрюваний, під час суперечки, схопив кухонного ножа і вдарив сина у шию поряд з плечем. Хлопець ще сам вибіг на вулицю, де йому намагались допомогти сусіди. На жаль, юнак помер за декілька хвилин.

Останнє редагування 24 липня 2017, 18:06