Розділ Суспільство

Учасники всеукраїнського туру "Вишиваний шлях" завітали у Шепетівку

Вже третій рік поспіль наше місто зустрічає учасників всеукраїнського туру "Вишиваний шлях". Якщо перший раз це була веломандрівка, другий - подорож босоніж, то цього разу мандрівники не обмежені у способі пересування. Подорожують різними видами транспорту: і автобусами, і поїздами, і велосипедами на невеликих відрізках, і автостопом. 

Туристичний маршрут об’єднує 500 туристичних об’єктів, 11 областей, 350 населених пунктів, 2000 кілометрів, до роботи заучено 100 волонтерів.

Зі Сходу України та із Заходу вирушили по двоє волонтерів, які протягом 20-денної подорожі щодня ведуть блоги та пишуть про свої враження від кожного дня. Цього року це: Ірина Журавель, Сергій Нагорний, Христя Жук та Сергій Чекмарьов. Двоє з них поїхали досліджувати схід, інша пара почала подорож із заходу, вони то і завітали до нашого міста.

Ірина Журавель - мандрівниця, блогер, цифровий кочівник та мисливець за акціями. Автор проекту "Сам собі Колумб" та першої в Україні школи мандрів Just Travel. За плечима у неї досвід автостопу, перельотів за 0 євро, каучсерфінгу, лакшері вілл, волонтерства. Відвідала близько 20 країн Європи та більше 80 міст. Останні 18 місяців провела в безперервній подорожі Південно-Східною Азією, в якій відвідала 6 країн та на власному досвіді спробувала travelliving (життя в подорожі).

Сергій Нагорний - український тревел-відеоблогер, відвідав 24 країни, пройшов пішки через всю Іспанію, побував у більше ніж 70-ти містах України.

22 червня подорожуючі завітали до Шепетівки. Після екскурсії музеєм М. Островського та вільної прогулянки містом, мандрівники зустрілись з журналістами щоб розповісти про свої враження. Нижче ви можете переглянути відео із нашої зустрічі.

[button style="color" href="http://shepetivka.com.ua/foto/1589-vyshyvanyi-shliakh-zustrich-z-bloheramy-mandrivnykamy.html" target="_blank"]Фотозвіт із зустрічі [icon style="icon-camera"/][/button]
Останнє редагування 24 червня 2017, 22:11

Відео

0
репостів
0
репостів