Розділ Суспільство

Шепетівчанка відзначає 100-річний ювілей

Автор 14 червня 2017, 17:00

Сьогодні виповнилося 100 років Юлії Любовській, яка народилася 14 червня 1917 року у місті Козятин Вінницької області. В роки війни її сім'я була евакуйована до Казахстану, звідки у 1944 році повернулися в Україну  - в Шепетівку.

Юлія Йосипівна здобула сім класів освіти  та працювала оператором у вагонному депо станції Шепетівка до 1975 року. З  чоловіком прожила 58 років, у шлюбі вони виховали трьох дітей. На даний час в Юлії Йосипівни 5 внуків та 8 правнуків. Вона проживає разом із сином, якому виповнилось 60 років. Дочка, якій зараз  70 років, проживає із сім'єю у Вінниці. Зі слів довгожительки, секрет довголіття – у повсякденній праці.

Привітати ювілярку з визначною датою завітали представники влади – заступник міського голови Наталія Стасюк та начальник організаційного відділу Людмила Кішик. Даруючи квіти і подарунок іменинниці вони привітали жінку з поважним Днем народження та щиросердно побажали їй міцного здоров'я ще на довгі роки.

Гості застали бабусю в родинному колі, в оточенні внуків та правнуків. Ювілярка щиро подякувала всім за увагу та турботу.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів