Версія для друку
Розділ Суспільство

Шепетівчани подали 16 проектів на Громадський бюджет Шепетівки

Автор 01 червня 2017, 16:34

В Шепетівці завершився прийом  проектних пропозицій для Громадського бюджету. Подати свої проекти шепетівчани могли до 30 травня 2017 року (включно). Загалом зареєстровано 16 проектів на загальну суму  2 195 719 гривень.

Переглянути перелік проектних пропозицій можна тут: https://shepetivka.pb.org.ua/projects

Більшість пропозицій стосуються спортивних майданчиків в різних районах міста та сфери комунального господарства. Є, також, ті, які суттєво сприятимуть розвитку туризму в Шепетівці. Представлені й освітні проекти, а,  також, ті, що стосуються медичної сфери, тощо.

Зараз, усі вони знаходяться етапі розгляду, який триватиме ще понад сто днів. Далі настане час для наступного – голосування, який  триватиме протягом 15 календарних днів з 15 вересня по 30 вересня (включно) 2017 року, з 8.00 до 17.00 години в уповноваженому робочому органі, у години роботи визначених пунктів голосування.

До цього часу, всі мають можливість ознайомитися з проектами та визначитися зі своїм вибором. А автори мають, вдосталь, часу, щоб поширювати інформацію про свої проекти та доцільність їх втілення, а також, агітувати шепетівчан голосувати за них.

Вже в 2018 році проекти-переможці будуть реалізовані за рахунок бюджету міста.