Версія для друку
Розділ Суспільство

Тимчасово закрили дитячі садочки та затвердили тарифи на користування міською лазнею

Автор 26 травня 2017, 16:10

У четвер, 25 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради,  яке провів міський голова Михайло Полодюк. На засіданні було розглянуто ряд важливих для громади міста питань. Вперше, у засіданні взяла участь новопризначений заступник міського голови - Наталія Стасюк.

Виконавчий комітет прийняв рішення про тимчасове закриття дошкільних навчальних закладів, з метою проведення санітарно-гігієнічних заходів та ремонтних робіт, пов'язаних із підготовкою до нового навчального року. Так з 12 червня по14 липня 2017 року не працюватимуть ДНЗ: №4 «Світлячок», №5 «Казка» та № 7 «Дюймовочка». З  3 липня по 4 серпня будуть зачинені - № 1 «Перлинка», № 12 «Ялинка» і № 2 «Сонечко». А з 17  по 19 серпня проводитимуться ремонтні роботи в садочках № 6 «Білочка», № 9 «Барвінок», № 10 «Михайлик» та № 11 «Дзвіночок». В цей час працюватимуть чергові групи.

Також, рішенням виконкому було затверджено тарифи на користування міською лазнею. Від 1 червня, вартість користування сауною, для однієї особи за дві години становитиме 62 гривни, чоловічим та жіночим  загальними залами – 30 гривень. Вартість ванни № 1,2,3,4,5 – 40 гривень з особи за одну годину.

Цим рішенням встановлено, також, вартість користування для пільгових категорій. Для інвалідів війни, учасників бойових дій, членів сімей загиблих учасників АТО, учасників війни, дітей війни та ветеранів праці, а також, дітей-інвалідів та дітей віком до 14 років пільгова вартість становитиме 50% - 15 гривень з однієї особи за дві години.

Члени виконкому проголосували за проект рішення про видалення зелених насаджень, згідно з яким, за заявами шепетівчан, будуть видалені аварійні та сухостійні дерева, ті, що загрожують життю і здоров'ю громадян.

Серед іншого, учасники засідання підтримали рішення про паспортизацію спортивних споруд на території міста, про переведення дачних і садових будинків, що відповідають будівельним нормам у жилі будинки та  прийняли ряд житлових питань, які були розглянуті на житловій комісії.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради