Розділ Суспільство

Подано перший проект на "Громадський бюджет"

Автор 14 травня 2017, 15:03

, розпочала свою роботу платформа реалізації ідей для покращення Шепетівки. В її рамках лише зараз було подано перший проект, який пропонують реалізувати коштом міста уже наступного року.

Вищезгаданий проект передбачає встановлення тренажерів. Тренажерний майданчик планується облаштувати біля басейну, де є багато молоді. Молодь та дорослі люди будуть мати можливість займатись спортом безкоштовно та на свіжому повітрі. Доступ до нього буде вільний, тому ним зможе користуватись будь-хто і в будь-який час. Ні плати, ні абонементу немає. Користуватись проектом може все місто. Бюджет на реалізацію становить 155 тис. грн. – повідомляє автор.

Нагадаємо, що подавати свої проекти на конкурс може будь-який мешканець м. Шепетівки, який досяг 16 років і отримав паспорт громадянина України.

Охочі подати свої проекти,  реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів Громадського бюджету, зможуть це зробити на сайті https://shepetivka.pb.org.ua/, або в пункті прийому за адресою: вул. Островського 4, каб. 302 до 30 травня 2017 р. (включно).

Вже в 2018 році проекти-переможці будуть реалізовані за рахунок бюджету міста.

0
репостів
0
репостів