Розділ Суспільство

Роман Мацола: "Давайте робити зміни разом!"

Автор 04 травня 2017, 16:26
Роман Мацола: "Давайте робити зміни разом!" Матеріал розміщено на правах реклами

Минулого тижня у Шепетівці, Славуті та Полонному відбулися презентації «Третього конкурсу мікрогрантів» від Громадської організації Романа Мацоли «Інститут солідарності громад».

Зустрічі відвідали сотні активних мешканців районів та міст. Серед них і переможці минулих років, яким уже вдалося втілити в життя свої ідеї та задуми. Так завдяки попереднім конкурсам було реалізовано більше 100 проектів - від вирішення проблеми водопостачання Полонської центральної районної лікарні до встановлення WI-FI у Славутському міському парку.

Цього року конкурс мікрогрантів в рамках «Програми розвитку громад» у співпраці з ГО «Фонду сталого розвитку «Стара Волинь» проводитиметься за новою методикою. Протягом двох місяців кращі тренери навчатимуть ініціативних мешканців регіону писати грантові проекти, правильно оцінювати ресурси своєї громади та розумно планувати вирішення нагальних проблем.

Тренінги з 18 травня проходитимуть у Полонному, Шепетівці, Славуті, Ганнополі та Грицеві. Детальнішу інформацію про час та місце їх проведення можна дізнатися звернувшись у громадські приймальні депутата. На втілення у життя найкращих проектів, створених в рамках цього навчання, «Інститут солідарності громад Романа Мацоли» передбачив 1 000 000 гривень.  

РОМАН МАЦОЛА, НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ:

«Кожен може змінити світ довкола, якщо не сидіти склавши руки. Кожен  може перетворити будь-яку проблему в можливість. За два роки проведення конкурсу у цьому вже переконалися сотні мешканців Хмельниччини. І я впевнений, що цього року активних учасників буде ще більше. Адже «Інститут солідарності громад» дає можливість навчитися знаходити гроші для реалізації своїх ідей,  об’єднувати однодумців навколо поставленої мети, і, зрештою, раз та назавжди, вирішити проблему конкретної громади. Звертаюсь до усіх мешканців Полонщини, Шепетівщини та Славутчини, - давайте робити зміни разом!»

Адреси громадських приймалень Романа Мацоли:

м.Полонне, вул.Лесі Українки, 114, к. 25, тел. (067) 373-60-64

м.Славута, вул.Соборності, 7, к. 24, тел. (067) 373-60-68

м.Шепетівка, вул.Героїв Небесної сотні, 47, к.112, (067) 373-60-67

0
репостів
0
репостів