Розділ Суспільство

Шепетівська райдержадміністрація отримала нового голову

Автор 03 квітня 2017, 22:01
У День сміху, 1 квітня, Петро Порошенко підписав розпорядження №74/2017-рп, згідно якого головою Шепетівської районної державної адміністрації призначено Підопригору Романа Борисовича. А вже сьогодні о 9 ранку відбулось представлення нового голови для колективу та представників району.

Новопризначеного очільника району представляли за участю заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Янушевського, голови районної ради Петра Дзяворука, керівників та працівників структурних підрозділів РДА, голів селищної, сільських рад, ОТГ, керівників установ, організацій району, правоохоронних органів, представників ЗМІ.

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко зачитав Розпорядження Президента України згідно з якими головою Шепетівської районної держадміністрації призначено Романа Підопригору, наголосив, що в районі є над чим працювати, адже слід збалансувати бюджет, дефіцит якого становить більше 24 млн. грн., реалізувати заходи щодо соціально-економічного та культурного розвитку району.

«Перед місцевими органами влади стоять ключові завдання – вирішення нагальних питань, налагодження тісної співпраці з територіальними громадами та стабілізація ситуації на місцях», - сказав Володимир Ілліч. Він також привітав та побажав новопризначеному голові плідної праці на благо територіальної громади та України.

Своєю чергою Роман Борисович подякував за довіру Президенту України, голові Хмельницької облдержадміністрації та зазначив, що готовий роботи все від нього залежне, аби, поважаючи думку громадян, розвивати район, об’єднувати зусилля всіх інституцій заради майбутнього України. Висловив сподівання на плідну і ефективну співпрацю між районною радою та райдержадміністрацією. Петро Дзяворук та Віталій Янушевський також привітали Романа Борисовича з призначенням на посаду голови РДА.

Також сьогодні стало відомо, що Янушевський Віталій Віталійович - перший заступник голови районної державної адміністрації, склав свої повноваження. На своїй фейсбук сторінці він повідомив: "Сьогодні склав повноваження першого заступника голови РДА. Дякую всім хто впродовж часу перебування на посаді допомагав у вирішенні багатьох питань, проблем району, дякую всім хто підтримував порадою, добрим словом, дякую всьому величезному колективу РДА за злагоджену та якісну працю. Сподіваюсь, що моя робота була помітною та продуктивною. Продовжую працювати на добробут району та міста в громадській діяльності . Завжди готовий до співпраці."

[alert close-button style="success uk-alert-large"] [heading size="h3" style="underline"]Довідка[/heading]Підопригора Роман Борисович у 2015 році йшов під прапорами «Громадського руху «Народний контроль» на вибори до Шепетівської міської ради (його політ сила посіла 10 місце з 13-ти та не увійшла до міськради). Крім цього, 43-річний Роман Борисович був ще й кандидатом на посаду міського голови Шепетівки. Набравши 1,96% голосів, він посів останнє 10 місце.

За даними видання “Лівий берег”, імовірним куратором політичного проекту виступає заступник голови АП Віталій Ковальчук. Саме він представив активу Хмельницької області нового очільника ОДА Олександра Корнійчука, який у свою чергу лобіював призначення Романа Борисовича, адже його кум Окунєвич Олександр Володимирович, в реєстрах вказаний як засновник Хмельницького осередку партії.

До цього обидвоє будучи міськими депутатами двічі намагалися скинути з посади тодішнього виконуючого обовязки, а нині обраного міського голову Шепетівки.[/alert]
Останнє редагування 03 квітня 2017, 23:22
0
репостів
0
репостів