Розділ Суспільство

Історію кохання по-шепетівськи показали на всеукраїнському телеканалі

Автор 30 березня 2017, 00:13

29 березня в ефірі на телеканалі "Україна" вийшло ток-шоу "Говорить Україна", де герой програми Іван зробив пропозицію руки і серця своїй смертельно хворій дівчині Юлі. Чому ми про це повідомляємо на нашому сайті? Та тому, що ці закохані - наші земляки, саме через це передача носила назву "Попелюшка з Шепетівки".

"Він полюбив красиву блондинку з великими очима, а вже через три роки кохана дівчина стала схожою на ... іншопланетянку! З 60 кілограмів Юля схудла до 37! Її коліна просто розсипалися, а пальці стали схожими на барабанні палички. Іван готовий розділити разом з коханою всі її муки, але Юля не вірить його словам, адже одного разу близька людина вже відправила її живцем в могилу."

Саме таким анонсом запрошували телевізійники до перегляду цієї передачі. За словами Івана, його кохана дівчина Юля мучиться від страшної хвороби і не вірить, що він може любити її по-справжньому.

«Я хочу їй довести свою любов! Мені страшно на неї дивитися, вона стала дуже худенькою, важить 37 кг, у неї жовта шкіра, дивні круглі пальці. Зараз вона навіть не може ходити через переломи і руйнування таза та кісток. Вона лежить удома, в чотирьох стінах, і мучиться від болю. Все це через непрацюючі нирки », - ділиться в студії проекту "Говорить Україна" Іван.

Іван вже кликав Юлю заміж, однак вона відмовилася, так як мріє про справжнє весілля: з сукнею, фатою, кільцями і т.д, а грошей на це не вистачає.

Прямо в студії ток-шоу Говорить Україна Іван знову спробував розтопити серце Юлі і зробив пропозицію з «особливим» кільцем, весільним платтям і дизайнерськими туфлями, які так мріє надіти дівчина. Чи прийняла пропозицію Юля? У чому ж особливість обручки, яке подарував Іван? Хто відправляв дівчину живцем у могилу?

Відповіді на ці питання дивіться у запису передачі, який ми розмістили нижче.

Останнє редагування 25 травня 2020, 15:22

Відео

0
репостів
0
репостів