Розділ Суспільство

Виконком призначив перевізника "одинички" та інвестиційну програму водоканалу

Автор 23 лютого 2017, 23:12
Сьогодні, на чергове засідання було скликано виконавчий комітет Шепетівської міської ради. На зібранні розглянули 10 питань порядку денного.

Першим затвердили рішення про визначення переможця конкурсу на міському маршруті загаль​но​го кори​сту​ва​н​ня в зви​чай​но​му режи​мі руху та в режи​мі руху мар​шру​тно​го таксі №1 «Залізни​чний вок​зал – Судил​ків». Таким переможцем  став  ПрАТ «Шепе​тів​ське АТП 16807».

Наступним рішенням присутні надали дозвіл для зарахування в Шепетівський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів дітей які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності для отримання реабілітаційних послуг в установі.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про погодження інвестиційної програми Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства на 2017 рік. Шепетівським КПВКГ розроблено комплекс заходів інвестиційної програми, реалізація яких спрямована на покращення надання послуг.  Основним завданням цих заходів є заміна зношеного та морально застарілого устаткування на більш зручне і безпечне в експлуатації, котре відповідає всім сучасним стандартам, заміна зношених трубопроводів, зменшення втрат і витрат ресурсів, покращення якості надання послуг та надійності систем водопостачання та водовідведення.

Важливим рішенням виконкому стало визначення підрядників, дані яких прийматимуться для розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва на стадії складання інвесторської кошторисної документації.

Також, виконавчий комітет  розглянув ряд питань містобудування та архітектури.
Інформаційний відділ Шепетівської міської ради
0
репостів
0
репостів