Розділ Суспільство

Голова правління корпорації "Сварог Вест Груп" створює нову партію?

Автор 10 лютого 2017, 03:08
Депутат Хмельницької обласної ради від Аграрної партії, Голова правління корпорації «Сварог Вест Груп» Андрій Гордійчук може долучиться до створення нового політичного проекту колишнього губернатора Донеччини Сергія Тарути. Про це пише “Українська правда”.

Джерела "Української правди", які брали участь у переговорах з колишнім губернатором Донеччини, розповідають, що презентація цього проекту відбудеться уже на початку березня.

Поки що партія не має назви, але вже відомо, що ідеологічно вона буде орієнтуватись на американських "республіканців".
Колегами Тарути планують стати засновник ТМ “Моршинська” Микола Кміть та голова правління корпорації “Сварог Вест Груп” Андрій Гордійчук
Сам Тарута не підтвердив і не спростував УП інформацію про створення партії.

"Розмови постійно відбуваються, що треба об'єднуватися. Не тільки з Андрієм (Кміть) чи Миколою (Гордійчук), а багато з ким розмовляємо", – сказав він.

Нагадаємо, що раніше, Андрій Гордійчук на останньому зїзді Аграрної партії побив горщики із керівництвом партії. За інформацією Главкому, на президії Аграрної партії він звинуватив партійне керівництво в кадрових чистках. Сам він такі закиди на свою адресу спростовував. Деякі члени партії вважають, що Гордійчук розхитував ситуацію на замовлення екс-депутатів від БЮТ, власників «Сварога» братів Буряків. Нібито кінцевою мета «заколотників» було покласти Аграрну партію до туфельок Тимошенко.
Останнє редагування 10 лютого 2017, 03:47
0
репостів
0
репостів